Påskeferie Midt i Naturen

Påsken er fyldt med traditioner og hygge med familien. Derfor holder vi åbent på Hjortdal Dyrefarm i weekenden d. 31. marts og d. 1. april kl. 10.00 – 16.00.
Vi har planlagt en masse påske-aktiviteter, så både store og små kan få en hyggelig dag blandt vores dyr. Derudover kan der selvfølgelig både købes påskeæg og påskeøl i kiosken.
Entrepriserne er selvfølgelig de samme som på øvrige dage udenfor højsæsonen – 80 kr. for voksne og 70 kr. for børn. For børn under to år er entreen gratis.

Påskeferie-hygge med gækkebreve, påskeæg og fodring af næsebjørne

Påskeferiens Program

Vi har strikket et ganske fornuftigt program sammen til de to påske-dage. De fleste foregår i hele åbningstiden, men et par ligger på faste tidspunkter – så huske at tjekke programmet, hvis der noget du ikke vil gå glip af.
Aktiviteterne er som udgangspunkt en del af entrebilletten – med mindre andet er oplyst.

Påskeferie-hygge med fodring af næsebjørne og ponyridning

Gækkebreve

Hele dagen. Vi har fundet papir, sakse og skriveredskaberne klar, så du kan drive gæk, med en du har kært!

Mal påskeæg

Hele dagen. Vi skal have hjælp til at dekorere påskeæg! Alt udstyret har vi klar – I skal bare møde op og male løs, så kan I få en dejlig hjemmelavet souvenir med hjem.

Påskeskattejagt

Hele dagen. Påskeharen har gemt påskeæg rundt omkring på dyrefarmen – for at finde dem har vi igangsat en påskeskattejagt! Vi har fundet nogle ledetråde, der kan hjælpe dig på rette vej. Når du har fundet tre gemte påskeæg, kan du komme ind i kiosken og få en gave som tak.

Fodring af næsebjørne

Kl. 11.30. Vi mødes hos næsebjørnene. Oplevelsen er med i prisen, når entreen er betalt.

Ponyridning

Kl. 12.00 – 12.30. Billetter til ponyridning købes i kiosken for 20 kr. pr. tur.