Overnat Blandt Dyrene

Tag en overnatning eller to hos Hjortdal Dyrefarm lidt udenfor Fjerritslev, hvor I kan deltage i en både unik og sjov aktivitet – nemlig overnatning under åben himmel i vores shelters, med alt fra geder til polarræve som naboer!

Under jeres overnatning i shelters, er der mange aktiviteter på dyrefarmen, som I kan benytte jer af – det bliver især spændende for jer, når de andre gæster er taget hjem, og I kan nyde dyrefarmen, dyrene og nature helt for jer selv. Om I er på familieudflugt, cykelferie eller noget helt tredje, så vil oplevelsen med naturen i Jammerbugt og de søde dyr stå klart i erindringen!

Vores shelters ligger desuden tæt på campingpladser, hoteller, feriehuse og ferieboliger der findes i og omkring Slettestrand/Svinkløv – så hvis I bor i nærheden, skal I næste prøve en overnatning blandt dyr som en sjov aktivitet, mens I er på besøg i Jammerbugt. Feriehuse og ferieboliger kan bl.a. lejes via Feline Holidays, Feriepartner Jammerbugt eller Jammerbugt Ferie.

Madlavning før overnatning

Om overnatningen

Vi har tre shelters med plads til 5 voksne eller 7 børn i hver, der ligger placeret tæt ved Slettestrand og Svinkløv.

Der er køleskab og elkedel til rådighed samt mulighed for at låne grill, så I kan lave jeres egen aftensmad og få en hyggelig aktivitet ud af det. Der er ligeledes bålplads med mulighed for madlavning over åben ild. Aftensmad kan dog også købes i Dyrefarms Grillen, hvor der desuden findes diverse drikkevarer.

Der er borde og bænke overalt på dyrefarmen, hvor maden kan nydes – disse kan flyttes alt efter hvor man vil sidde. Toiletter uden brusefaciliteter findes i kort gåafstand fra lejrpladsen. De tre shelters ligger desuden i gåafstand fra Hjortdal Købmand.

Overnatning med ged

Praktisk information

Prisen for overnatning i shelter inkluderer:

– Entré fra kl. 17.00 den første dag til kl. 10.00 dagen efter.
– En foderpose pr. person til fodring af vores forskellige dyr.
– Popcornnet med dertilhørende popcorn, til hygge omkring bålet.
– Udlån af trækvogn, så I kan fragte jeres oppakning frem og tilbage.

Husk at medbring liggeunderlag, sovepose og personligt udstyr. Det er altid en god idé at have et ekstra sæt varmt tøj med – specielt til natten. Glem ikke lommelygten.

Her foregår overnatningen

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil have mere information, forhøre dig om ledige datoer eller booke dig en overnatning blandt dyrene, kan vi kontaktes på tlf. 22 62 91 52. Du kan også sende os en forespørgsel via nedenstående kontaktformular.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Bestilling og betaling

Pris pr. person kr. 150.

Ved booking af shelters tager vi et depositum på 20% af købsprisen. Dette depositum fratrækkes købsprisen, når betaling af restbeløbet foretages.