Hjortdal Dyrefarms Kagebord

Den første og sidste søndag i måneden, til og med juni, prøver vores amatør konditorer deres evner af – og du er inviteret med, til at smage på deres hjemmebag! Du får tre timer til at smage på alt hvad du har lyst til. Udvalget er stort og du vil bl.a. finde kager der er knasende, andre der er bløde og helt tredje der er sprøde – men alle sammen er velsmagende og delikate. Vores kagefade er fyldt op med lækkerier, og bliver løbende fyldt op, så du er sikker på at få smagt lige præcis den kage, som du har udset dig.
Kagebordet vil variere fra gang til gang, men der vil også være gengangere at finde – bl.a. æblekage, drømmekage fra Brovst, lagkage og boller.

Hjemmebag midt i naturen

Før eller efter kagebordet har du mulighed for at besøge vores mange forskellige dyr – vi har alt fra vaskebjørne til polarræve og mange klappedyr, som heste, får og geder. Du kan f.eks. også følge Markstien rundt på dyrefarmen, hvor du kan nyde den dejlige natur, som kagebordet er placeret midt i.
Mens du nyder Hjortdal Dyrefarms Kagebord har du en enestående udsigt over Jammerbugten, Lienbakker og Vesterhavet. Panoramaudsigten kan nydes, sammen med de spændende lækkerier fra vores kagebord, i vores opvarmede lokale, hvor udsigten, malerierne og de indbydende kager vil spille perfekt sammen.

Datoer i 2017

På følgende søndage står kagebordet klar fra kl. 13.00 – 16.00:

  • 30. april
  • 7. maj
  • 28. maj
  • 4. juni
  • 25. juni

Prisen er 129,- kr. hvor der er inkluderet friskbrygget kaffe, te, varm chokolade og/eller saftevand. For børn under 15 år er prisen 109,- kr. Ønskes der ikke entre til dyrefarmen er prisen 89,- kr. for voksne og 69,- kr. for børn. For børn under to år er det gratis både med og uden entre.

Bordreservation

Bord skal reserveres senest dagen før kl. 12.00 – bare ring/skriv til 22 62 91 52 eller benyt nedenstående kontaktformular.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked