Julehygge Midt i Naturen

I weekenden den 1. – 2. december er der Jul i Naturen hos Hjortdal Dyrefarm. Vi pynter op med masser af julelys og alt det julepynt vi kan få fingrene i!
Tag familien med ud i naturen, langt væk fra storbyernes larm, og lade julefreden sænke sig. I mens kan I bage pebernødder, nyde noget lækkert fra Dyrefarms Grillen eller male julemotiver på træ og sten i vores opvarmede lokale. Julemusik vil fuldende julestemningen indenfor.
Til julehyggen er entre priserne de samme som normalt. Det vil sige 80 kr. for voksne og 70 kr. for børn. Entre er som altid gratis for børn under to år.

Hestervogn under jul

Juleaktiviteter

Vi strikket et hyggeligt program til de to juledage på Hjortdal Dyrefarm. Aktiviteterne ligger fordelt i løbet af begge dage, så husk at tjekke tidspunktet, hvis der er noget du rigtig gerne vil opleve!

Æbleskiver med gløgg/varm kakao

Hver dag kl. 10.00 – 16.00. Kan købes i kiosken for 35 kr. pr. person.

Fodring af vaskebjørne

Kl. 11.00. Vi mødes hos vaskebjørnene. Med i prisen, når entreen er betalt.

Fodring af næsebjørne

Kl. 11.15. Vi går direkte fra vaskebjørnene hen til næsebjørnene. Med i prisen, når entreen er betalt.

Ponyridning

Kl. 11.30 – 12.00. Billetter købes i kiosken for 20 kr. pr. tur.

Bagning af pebernødder

Kl. 12.00-15.00. Vi har dej og varme ovne klar – men mangler lidt hjælp til at trille dem. Med i prisen, når entreen er betalt.

Maling af julemotiver

Kl. 12.00-15.00. Vi har samlet træ, sten og maling – klar til at lave fine julemotiver, som kan tages med hjem igen. Med i prisen, når entreen er betalt.

Hest og lama under jul