Anderledes festlokaler

Hold din unikke fest i Hjortdal Dyrefarms anderledes festlokale. I vil få en mindeværdig oplevelse midt i det naturskønne Lienbakker.

Foruden naturen, vil I også dele oplevelser med alle vores dyr, når I holder pause fra spisningen.
Om du skal holde konfirmation, fødselsdag, barnedåb, bryllup eller bare vil nyde en god aften i godt selskab – så vil udsigten og aktiviteterne garantere at alle får et godt minde fra din fest.

Udsigt fra festlokale

Selskabslokaler Nordjylland ved Fjerritslev

Vores lokale er placeret i Nordjylland kun 10 kilometer udenfor Fjerritslev centrum og er dermed perfekt hvis du allerede holder til på egnen.

Der findes mange skønner selskabslokaler rundt om i Nordjylland, men vores placering og aktiviteterne gør det lidt ekstra mindeværdigt for dine gæster.

I vores festlokale vil dine gæster have udsigt over naturen, de vil kunne bevæge sig i rundt på 10 tønder land og de vil kunne opleve alle vores dyr. Og selvfølgelig kunne tage et spil minigolf eller benytte vores legepladser.

Festlokale Midt i Naturen

Hjortdal Dyrefarms festlokale er placeret midt i den skønne nordjyske natur – med panoramaudsigt over Vesterhavet, Jammerbugten og Lienbakker.

Naturen vil skabe rammen til din fest, både som kulisse til dine billeder og som et område dine gæster kan bevæge sig rundt i, når de trænger til at strække benene.

Hold Fest Blandt Dyrene

Festlokalet har lamaer og flere forskellige fugle som de nærmeste naboer, men dine gæster vil også kunne opleve polarræve, vaskebjørne og mange klappedyr, som geder, får og heste.

Det er nærmest umuligt at remse alle vores dyr op, men du kan tage et kig i vores galleri, hvor du kan få en fornemmelse.

Hvis selskabet bliver lidt kedeligt for de små, er der masser af kaniner, som de kan sidde og hygge sig med.

Lama foran festlokale

Festlokale Fødselsdag

Når du holder fødselsdag hos os, så bliver det uformelt, hyggeligt og helt nede på jorden. Dine gæster skal derfor huske at tage tøj på, der kan holde til at komme ud i naturen.

Hos Hjortdal Dyrefarm er rammerne sat med et enkelt mål – at gøre din dag til en uforglemmelig oplevelse. Både for dig selv, men også for dine gæster.

I vores festlokale kommer du til at sætte dit personlige præg på festen, da du selv kommer til at arrangere den. Du bestemmer hvordan bordene skal stå, hvordan lokalet skal udsmykkes, hvad maden skal bestå af og hvilken musik der skal spilles.

Du kan med andre ord fejre din fødselsdag i vores festlokale helt som du vil – mens dine gæster er omgivet af skøn natur og søde dyr.

Information om Festlokalet

Selve festlokalet har plads til godt 45 gæster, med alt i service til dette antal. Der er desuden anretter køkken med bl.a. kølefryseskab, komfur og opvaskemaskine.

Lejen af festlokalet gælder fra kl. 18.00 dagen før arrangementet til kl. 9.00 dagen efter.

Der er fri adgang til hele Hjortdal Dyrefarm for alle dine gæster, når du holder dit selskab hos os. Dette inkluderer alt fra vores minigolfbane til vores halmlegeplads – som du kan læse mere om på vores aktivitets-side.

Bordopdækning i festlokale

Kom og se Festlokalet

Tag gerne kontakt til os, så vi kan få en snak om hvad din anderledes fest skal indeholde.
Du er selvfølgelig velkommen til at komme forbi og tage et kig på festlokalet og omgivelserne.

Du kan ringe til os på telefon 22 62 91 52 eller benytte dig af nedenstående kontaktformular.

Dit navn (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Bestilling og Betaling

Ved booking af vores festlokale tager vi et depositum på kr. 500,00. Dette depositum fratrækkes købsprisen, når betaling af restbeløbet foretages.